Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din cand in cand, putina apa. Se adauga ceapa tocata marunt. Se coc ardeii, se curata, se
Carnea se taie felii si se inabusa in putin ulei, turnand din
cand in cand, putina apa.
Se adauga ceapa tocata marunt.
Se coc ardeii, se curata, se taie felii subtiri si se adauga peste carnea prajita.
Rosiile se decojesc, se pasireaza, se calesc in putin ulei si se adauga la compozitia preparata anterior.
Se sareaza, se introduce vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Mancarea se serveste calda, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Pasta de rosii poate fi inlocuita cu un pahar de smantana.
Pofta buna!
Alteretete mancare gasiti aici:
mancare chinezeasca,
varza mancare,
mancare prune
mancare prune
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa