Ardeii se coc si se curata de coaja, cotoare si seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga si carnea taiata cubulete si se lasa pa
Ardeii se coc si se curata de coaja, cotoare si seminte. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga si carnea taiata cubulete si se lasa pana isi schimba culoarea. Se adauga sucul de rosii, se mai completeaza cu o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, cca 15 min.
Se adauga ardeii taiati fasii, usturoiul taiat si se mai lasa sa clocoteasca 10 min.
Se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata si gata!
Se serveste cu mamaliga sau mujdei de usturoi.
Alte retete recomandate:
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti