Mancare de ciuperci cu vin

Aceasta mancare de ciuperci cu vin este foarte gustoasa si se prepara rapid. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ciuperci, vin alb, ulei, ceapa, rosii, smantana si verdeata.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar ulei
  • 10 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mancarea de ciuperci cu vin este gustoasa si se prepara rapid. Pentru prepararea acestei retete cu ciuperci se spala ciupercile si se taie feliute. Se curata si se spala ceapa, apoi se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile. Se lasa sa fiarba pe foc mic, inabusit. Se decojesc rosiile, se taie marunt si se adauga peste ciuperci, impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Se toarna apoi vinul si se fierbe mancarea la cuptor timp de 15-20 de minute. La final se adauga smantana si se potriveste de sare.


Mancarea de ciuperci cu vin se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...