Aceasta mancare de ciuperci cu vin este foarte gustoasa si se prepara rapid. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ciuperci, vin alb, ulei, ceapa, rosii, smantana si verdeata.
Mancarea de ciuperci cu vin este gustoasa si se prepara rapid. Pentru prepararea acestei retete cu ciuperci se spala ciupercile si se taie feliute. Se curata si se spala ceapa, apoi se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile. Se lasa sa fiarba pe foc mic, inabusit. Se decojesc rosiile, se taie marunt si se adauga peste ciuperci, impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Se toarna apoi vinul si se fierbe mancarea la cuptor timp de 15-20 de minute. La final se adauga smantana si se potriveste de sare.
Mancarea de ciuperci cu vin se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa