Se curata dovlecelul, se taie cubulete, se sareaza si se lasa la scurs apoi. Intre timp se curata ceala, usturoiul, se maruntesc, dupa care se calesc
Se curata dovlecelul, se taie cubulete, se sareaza si se lasa la scurs apoi. Intre timp se curata ceala, usturoiul, se maruntesc, dupa care se calesc intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga ardeiul gras maruntit, apoi se staorce dovlecelul si se adauga si acesta peste legumele calite. Se presara cimbrul si mararul tocat marunt, se toarna apa si se adauga rosiile. Se lasa la fiert pana scade apa. Separat se bat cele 5 oua, se condimenteaza si se toarna peste amestecul de legume.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Iahnie de fasole Cartofi la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii