Mancare de fasole

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben. Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 1 bucata ceafa afumata
  • faina (pentu rantas)
  • 200 ml smantana
  • carnat
  • taiat rondele

Mod de preparare

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben.

Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Servim cu carnat taiat rondele.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Musaca de ciuperci

Mancare de urzici

Mancare cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca