Mancare de fasole

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben. Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 1 bucata ceafa afumata
  • faina (pentu rantas)
  • 200 ml smantana
  • carnat
  • taiat rondele

Mod de preparare

Punem la fiert ceafa si fasolea. Dupa fierbere scoatem ceafa si preparam un rantas galben.

Turnam in supa, amestecam si adaugam 200 ml de smantana.

Servim cu carnat taiat rondele.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Musaca de ciuperci

Mancare de urzici

Mancare cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...