Fasolea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie felii subtiri si se caleste pana se rumeneste. Se adauga fasolea, apa si se lasa la
Fasolea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala, se
taie felii subtiri si se caleste pana se rumeneste.
Se adauga fasolea, apa si se lasa la fiert pana ce fasolea s-a inmuiat complet, apoi se adauga rosiile, spalate si taiate felii.
Se lasa vasul pe foc pana mai da un clocot.
Se presara patrunjelul verde, taiat marunt.
Se poate servi si cu smantana sau iaurt.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti