Pentru mancarea de gulii cu ceapa si bulion se aleg numai gulii tinere, celelaltfe fiind atoase. Se curata si se taie felii groase de jumatate centimetru.
Pentru mancarea de gulii cu ceapa si bulion se aleg numai gulii tinere, celelaltfe fiind atoase. Se curata si se taie felii groase de jumatate centimetru si se inabusa cu putin unt sau untura. Separat se rumeneste o ceapa taiata marunt, se adauga faina, se sting cu putina zeama de carne sau cu apa. Se adauga bulion de rosii si doua lingurite de zahar ars. Se toarna peste gulii, se lasa sa scada.
Mancarea de gulii se serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa