Guliile se curata si se taie felii de circa jumatate de centimetru grosime. Se inabusa in putin ulei, untura sau unt. Daca e nevoie, se mai adauga cat
Guliile se curata si se taie felii de circa jumatate de
centimetru grosime. Se inabusa in putin ulei, untura sau unt.
Daca e nevoie, se mai adauga cate o lingura de apa.
Separat, se bat impreuna smantana, faina, galbenusul,
putina sare si patrunjelul verde, tocat marunt.
Cand guliile sunt moi, se toarna deasupra sosul pregatit anterior.
Se pune vasul deoparte dupa ce da in clocot.
Se serveste fierbinte.
Alte retete
Mazare cu sos de rosii
Tocanita mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa