Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii
Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii.
Dupa o ora, se adauga morcovul si prazul, taiate rondele, cartofii, taiati cubulete si ceapa.
Se lasa sa fiarba pana ce fasolea s-a inmuiat, apoi se adauga mazarea si fasolea verde.
Se lasa sa dea un clocot, apoi se ia vasul de pe foc. Se scoate ceapa. Supa se serveste fie presarata cu cascaval ras, fie dreasa cu smantana.
Se presara cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete
Sparanghel alb cu muschi crocant
Vinete coapte
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura