Prazul se taie in lungime si se pune intr-o cratita adanca cu untul. Se acopera cu hartie de pergament unsa cu grasime si se lasa 15-20 de minute pe
Prazul se taie in lungime si se pune intr-o cratita adanca cu untul. Se acopera cu hartie de pergament unsa cu grasime si se lasa 15-20 de minute pe foc, amestecand rar. Se potriveste la gust de sare si piper si se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...
Prajitura cu ciocolata si visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa