Se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca marunt. Se caleste ceapa, tocata marunt, adaugandu-se, din cand in cand, putina apa. Se adauga rosiile, t
Se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca marunt. Se caleste ceapa, tocata marunt, adaugandu-se, din cand in cand, putina apa.
Se adauga rosiile, tocate marunt si sarate, se lasa putin pe foc, apoi se adauga untul si carnea taiata cubulete.
Se lasa pe foc pana cand sosul are consistenta dorita. Se
serveste cu smantana si presarat cu verdeata.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Risotto-ul poate fi pregatit in nenumarate feluri, iar eu am ales sa gatesc unul cu mai multe tipuri de ciuperci. Reteta...
Risotto cu ciuperci si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.