Spanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se pune intr-o strecuratoare. Se raceste. Dupa racire spanacul se toaca Ul
Spanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se pune intr-o strecuratoare. Se raceste. Dupa racire spanacul se toaca
Uleiul se pune intr-o cratita, se pune usturoiul taiat marunt, se amesteca de cateva ori, fara sa se infierbante, apoi se pune faina si se mai lasa 1 minut, fara sa se rumeneasca.
Se adauga putina boia de ardei, apoi laptele amestecand continuu, se pune spanacul tocat, adaugand, daca este cazul, putina apa in care a fiert spanacul si se lasa la foc mic 2-3 minute.
Se potriveste de sare .
Mancarea se serveste cu oua ochiuri pudrate cu sare, boia si piper.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti