Curatam, spalam si oparim spanacul in apa clocotita, lasandu-se pe foc circa doua minute. Il strecuram si apoi se toaca marunt. Se pastreaza Vi cana d
Curatam, spalam si oparim spanacul in apa clocotita, lasandu-se pe foc circa doua minute.
Il strecuram si apoi se toaca marunt. Se pastreaza Vi cana din zeama rezultata, intre timp, se caleste ceapa in putin ulei incins, se adauga spanacul si, amestecand continuu, se incorporeaza, putin cate putin, zeama pusa deoparte. Se adauga branza amestecata cu ouale batute. Se incorporeaza laptele si se lasa sa fiarba pana da in clocot.
Intre timp, se taie cascavalul cubulete si se amesteca bine
Cu spanacul. Se drege cu smantana si se potriveste de sare si piper. Se ia vasul de pe foc si se adauga cateva cubulete de unt.
Se poate servi cu friptura de vita.
Alte retete
Placinta cu spanac
Spanac la cuptor
Ciorba de spanac
O prajitura extraordinara, delicioasa, plina ochi de ciocolata, care an de an sta pe masa noastra de sarbatoare....asa ca...
Buturuga de CraciunPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura