Se curata telina, se taie cubulete si se rumeneste usor in putin ulei. Se scoate pe o farfurie si se lasa la racit. In uleiul ramas se calesc cepele,
Se curata telina, se taie cubulete si se rumeneste usor in
putin ulei. Se scoate pe o farfurie si se lasa la racit.
In uleiul ramas se calesc cepele, taiate solzisori.
Separat, se pune la fiert vinul alb, bulionul, boabele de piper si foaia de dafin. La acest amestec se adauga telina, ceapa si maslinele. Se toarna atata apa, cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba pina ce telina s-a inmuiat, iar sosul este suficient de consistent.
Dupa gust, se mai adauga sare. La sfarsit, se presara pa-
trunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare de mancaruri cu legume:
Mancare cu spanac
Mancare de sparanghel
Mancare din mazare
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa