Mancarea de vinete e o reteta gustoasa. Ingredientele pentru mancare aveti nevoie de vinete, ceapa, pulpa de rosii, ulei de masline, sare, piper si coriandru.
Vinetele se curata si se taie in felii potrivite, apoi se lasa cateva ore la scurs. Separat, se curata ceapa si se toaca solzisori. Se caleste in ulei de masline, apoi se adauga vinetele scurse. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga putina apa clocotita, apoi se lasa la fiert pe foc mediu. Spre sfarsit se adauga pulpa de rosii, se mai lasa 20 de minute la fiert, iar apoi se introduce vasul in cuptor, unde se lasa la rumenit.
Mancarea de vinete se serveste calda, ornata cu frunze de coriandru.
Alte retete de post:
Sarmale de post
Maioneza de post
Clatite de post
Initial, reteta trebuia sa aibe alte ingrediente, adica...spanac in loc de salata si dovleac placintar in loc de cartofii...
Lasagna cu praz, salata verde si cartofi dulciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj