Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa.
Pentru mancare din salata verde salata verde se curata, se spala fiecare frunza, se introduce in apa clocotita cu sare, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie. Costita se taie cuburi. Usturoiul se taie marunt. Faina se cerne. Costita se frige in tigaie fara grasime si se retrage de pe foc. Faina dizolvata in lapte rece (100ml) se inabusa in untura (sau ulei) si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga salata verde, costita, piperul, usturoiul, restul de lapte, sarea si se continua fierberea 10 minute.
Mancarea din salata verde se serveste calda, cu iaurt deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii