Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul p
Fasolea se imoaie timp de o zi, a doua zi o strecuram, apoi o fierbeme la foc mic si o pisam. Ceapa curatata si taiata marunt, impreuna cu usturoiul pisat si coriandru se amesteca bine cu
fasolea, fierbem la foc mic si facem din ea pogacele mici, le trecem prin ou batut si prin faina. O parte o presaram cu seminte de susan, le prajim intr-o tigaie, in ulei incins, pana devin maronii-aurii. Le uscam punandu-le pe servetel de hartie.
Alte retete recomandate
Vinete umplute
Vinete coapte
Ciuperci umplute
Si am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...
Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj