Mancare greceasca de conopida

Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute. Se adauga conopida cruda, desfa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de vin alb
  • 1 I apa
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingura boabe de coriandru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • frunze de telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, vinul si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper si se pune vasul pe foc pentru 10 minute.

Se adauga conopida cruda, desfacuta buchetele.

Se lasa sa mai fiarba 25 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca