Morcovii se taie in patru si se fierb dar nu prea moi. Ciupercile se calesc cu ceapa, se potriveste gustul cu sare si piper. Chiflele inmuiate in lapt
Morcovii se taie in patru si se fierb dar nu prea moi. Ciupercile se calesc cu ceapa, se potriveste gustul cu sare si piper.
Chiflele inmuiate in lapte, ciupercile calite, oul fiert taiat marunt, oul crud si condimentele se amesteca precum umplutura.
Morcovii se asaza in vas Jena, peste ei se niveleaza ciupercile, se stropesc cu smantana si se presara cu cascaval ras. Se pune la cuptor.
Alte retete culinare recomandate
Zacusca de fasole
Zacusca de ghebe
Zacusca de legume
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa