Mancarica de ceapa

Se curata 4 cepe de marime mijlocie si se taie pe latime felii de cca 1 cm. Unele frunze se desfac, rondelele din margine se tavalesc prin faina. Se

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mijlocii
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se curata 4 cepe de marime mijlocie si se taie pe latime felii de cca 1 cm. Unele frunze se desfac, rondelele din margine se tavalesc prin faina.

Se bat 3 oua intregi in care se trec rondelele de ceapa cu faina, se tavalesc apoi in pesmet. Se rumenesc in ulei abundent si fierbinte, la foc potrivit.

Ceapa pane se serveste calda ca mancare de baza, se sareaza.

Gustul preparatului se evidentiaza cu sos tartar deasupra si cu garnitura de orez.

Alte mancaruri recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii