Mancarica de conopida

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute. Intre timp, in uleiul incins arunc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 conopide potrivite
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe mari
  • patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam.

Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute.

Intre timp, in uleiul incins aruncam ceapa si rosiile tocate marunt.

Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat.

Cand e fiarta conopida se pune peste sosul de ceapa si rosii.

Se amesteca, se mai lasa putin, dupa care se serveste.
Pofta buna!

Reteta Mancarica de conopida a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro

Alte retete cu conopida gasiti aici:

Conopida poloneza,

Conopida cu parmezan,

Conopida cu brinza

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca