Mancarica de conopida

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute. Intre timp, in uleiul incins arunc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 conopide potrivite
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe mari
  • patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam.

Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare, cam 10 minute.

Intre timp, in uleiul incins aruncam ceapa si rosiile tocate marunt.

Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat.

Cand e fiarta conopida se pune peste sosul de ceapa si rosii.

Se amesteca, se mai lasa putin, dupa care se serveste.
Pofta buna!

Reteta Mancarica de conopida a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro

Alte retete cu conopida gasiti aici:

Conopida poloneza,

Conopida cu parmezan,

Conopida cu brinza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...