Se toaca ceapa marunt si se caleste. Se adauga costita, taiata felii si se rumeneste usor pe ambele parti. Se adauga cartofii taiati cubulete, se potr
Se toaca ceapa marunt si se caleste. Se adauga costita, taiata felii si se rumeneste usor pe ambele parti. Se adauga cartofii taiati cubulete, se potriveste de sare si piper. Dupa circa 51 minute, se adauga mazarea si morcovii (curatati si taiatii rondele de 1-2 cm grosime). Se lasa mancarea sa fiarba pe foc mic, acoperind vasul. Se amesteca din cand in cand inainte de a se servi, se presara cu verdeata, tocata marunt
Se serveste calda.
Alte mancaruri cu cartofi recomandate:
Un pranz de post delicios!
Paste cu broccoli si sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj