Mazare cu morcovi si cartofi noi

Se toaca ceapa marunt si se caleste. Se adauga costita, taiata felii si se rumeneste usor pe ambele parti. Se adauga cartofii taiati cubulete, se potr

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 1/2 kg cartofi noi
  • 300 g costita afumata
  • 1/2 kg morcovi
  • 4 cepe
  • 100 ml ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste. Se adauga costita, taiata felii si se rumeneste usor pe ambele parti. Se adauga cartofii taiati cubulete, se potriveste de sare si piper. Dupa circa 51 minute, se adauga mazarea si morcovii (curatati si taiatii rondele de 1-2 cm grosime). Se lasa mancarea sa fiarba pe foc mic, acoperind vasul. Se amesteca din cand in cand inainte de a se servi, se presara cu verdeata, tocata marunt


Se serveste calda.
Alte mancaruri cu cartofi recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu broccoli si sos de rosii

Un pranz de post delicios!

Paste cu broccoli si sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca