Mazare verde cu branza

Mazarea verde se caleste in ulei cu patrunjel verde tocat, se presara cu faina, se stinge cu cca ½ l apa, se potriveste gustul si se fierbe. Branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg mazare verde
  • 250 g branza
  • ½ legatura de patrunjel verde
  • 3 linguri de faina (fina)
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf de zahar
  • Vegeta
  • dupa gust

Mod de preparare

Mazarea verde se caleste in ulei cu patrunjel verde tocat, se presara cu faina, se stinge cu cca ½ l apa, se potriveste gustul si se fierbe.

Branza se trece prin pasoarul de cartofi si se amesteca cu mancarea fierbinte luata de pe foc.
Alte retete traditionale recomandate:

Mancare de mazare

Salata mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide