Pentru mazare verde fiarta se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare. Trebuie sa fiarba circa o jumatate de ora, nu insa la foc mare.
Pentru mazare verde fiarta se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare. Trebuie sa fiarba circa o jumatate de ora, nu insa la foc mare. Cand este gata, se scurge, se lasa o clipa pe masina, ca sa nu mai aiba de loc apa. Se pune sare, olingurita de zahar, o lingurita de marar verde tocat si unt proaspat.
Mazarea verde fiarta se serveste cu crochete.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii