Pentru mazare verde fiarta se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare. Trebuie sa fiarba circa o jumatate de ora, nu insa la foc mare.
Pentru mazare verde fiarta se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare. Trebuie sa fiarba circa o jumatate de ora, nu insa la foc mare. Cand este gata, se scurge, se lasa o clipa pe masina, ca sa nu mai aiba de loc apa. Se pune sare, olingurita de zahar, o lingurita de marar verde tocat si unt proaspat.
Mazarea verde fiarta se serveste cu crochete.
Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.