Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita
Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul.
Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute.
Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cit sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sint fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si cu o cana culapte si se toarna peste compozitie. Daca se ingroasa prea tare, se adauga lapte.
Se serveste calda, pe linga paneuri, chiftelute, peste
Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D
Jacket Potatoes cu Trio DelacoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj