Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul. Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita
Se curata ceapa, morcovul, patrunjelul, dovleacul.
Dovlecelul se curata de simburi (daca are simburi)si se da pe razatoare, se freaca cu o lingurita de sare si cu o lingurita de otet se lasa 15 minute.
Ceapa, morcovul, patrunjelul, ardeiul se taie un in cubulete sau se dau pe razatoare, se inabusa cam 5 minute, apoi se adauga dovleacul, se pune apa cit sa cuprinda legumele(foc mediu). Cind legumele sint fierte, intr-o cana se pune o lingura de faina, se amesteca si cu o cana culapte si se toarna peste compozitie. Daca se ingroasa prea tare, se adauga lapte.
Se serveste calda, pe linga paneuri, chiftelute, peste
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti