Mincare de dovlecei cu rosii

Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 buc. dovlecei potriviti
  • 4-5 buc. rosii
  • 1 buc. ceapa
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata
  • foaie de dafin
  • supa de zarzavat

Mod de preparare

Ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si rosiile taiate bucatele si putina supa de zarzavat sau apa, foaia de dafin, sare. Se fierbe inabusit o jumatate de ora. La urma, se adauga patrunjelul si mararul taiate marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...