Mincare de morcovi

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se prajesc usor la foc mic. Se punezaharul i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 3 lingur ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 pahar smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar apa
  • sare

Mod de preparare

Morcovii, curatati si spalati, se taie in felioare rotunde, late de un centimetru. Se dau prin faina si se

prajesc usor la foc mic. Se punezaharul intr-o cratita, se caramelizeaza si se stinge apoi cu apa. Se toarna peste morcovi, se mai adauga sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pina cind morcovii sint aproape gata. Se adauga smintina si se da la cuptor 15-20 minute.


Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc

Mancare de mazare cu costita afumata si pastrama de porc
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni