Mincare de telina cu bulion

Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 teline mari
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita frunza de telina tocata
  • sare

Mod de preparare

Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de ulei, se prajeste ceapa tocata marunt pina ce devine galbuie, se adauga o lingurita de faina si paharul cu apa, se lasa sa se rumeneasca, apoi se pune telina prajita, se sareaza si se lasa sa fiarba incet, acoperit, scuturind din cind in cind usor cratita. La urma, se adauga frunza de telina tocata si bulionul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...