Mix de legume umplute

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovl

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 gulie
  • 7 legatura de marar
  • 750 g carne de vita
  • 1 cana de orez
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul.

2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se umplu cu compozitia preparata anterior. Apoi se fierb in putina apa cu ulei. Cand sunt fierte, se adauga un sos preparat din rosiile ramase, pasirate. Eventual, se poate turna deasupra isi sucul de rosii, cald.

Dupa preferinta, se poate adauga la sos si miezul guliei sau al dovlecelului.

Se introduce preparatul la cuptor si se lasa pana se

rumeneste. Se serveste presarat cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete

Salata din piept de pui cu ciuperci

Mazare cu pui

Piure de urzici

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...