Mix de legume umplute

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovl

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 gulie
  • 7 legatura de marar
  • 750 g carne de vita
  • 1 cana de orez
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul.

2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se umplu cu compozitia preparata anterior. Apoi se fierb in putina apa cu ulei. Cand sunt fierte, se adauga un sos preparat din rosiile ramase, pasirate. Eventual, se poate turna deasupra isi sucul de rosii, cald.

Dupa preferinta, se poate adauga la sos si miezul guliei sau al dovlecelului.

Se introduce preparatul la cuptor si se lasa pana se

rumeneste. Se serveste presarat cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete

Salata din piept de pui cu ciuperci

Mazare cu pui

Piure de urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Piftii (racituri) cu carne de pui

Piftii (racituri) cu carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca