Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul. 2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovl
Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si mararul, dupa care se amesteca bine cu orezul.
2 rosii si restul legumelor se scobesc (dovlecelul si vanata se taie in jumatate) si se umplu cu compozitia preparata anterior. Apoi se fierb in putina apa cu ulei. Cand sunt fierte, se adauga un sos preparat din rosiile ramase, pasirate. Eventual, se poate turna deasupra isi sucul de rosii, cald.
Dupa preferinta, se poate adauga la sos si miezul guliei sau al dovlecelului.
Se introduce preparatul la cuptor si se lasa pana se
rumeneste. Se serveste presarat cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete
Salata din piept de pui cu ciuperci
Mazare cu pui
Piure de urzici
Pot să vă spun că acest tort cu cremă de nuci și dulce de leche este un tort deosebit, preparat cu mult drag pentru...
Desert tort cu crema de nuci si dulce de leche - reteta cu nr 800Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa