Musaca de legume cu sos

Se fierb cartofii in coaja, mazarea, spanacul si morcovii, separat. Dupa ce s-au racit, se taie sau se marunt dupa caz. Separat, se pregateste sosul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr morcovi
  • 600 gr cartofi
  • 250 gr spanac
  • 330 gr mazare
  • 50 gr ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 gr unt
  • 15 gr pesmet
  • 25 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • 2 plicuri sos ciuperci Knorr

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, mazarea, spanacul si morcovii, separat. Dupa ce s-au racit, se taie sau se marunt dupa caz. Separat, se pregateste sosul de ciuperci in untul topit. Se amesteca smantana si se lasa la fiert 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde, sa sareaza, se pipereaza si se presara cu delikat. Se pune compozitia intr-o tava, se presara deasupra cascavalul ras si se introduce in cuptorul incins 10 minute.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca