Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii.
Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe. In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, Delikat. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute.
Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci Knorr.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti