Musaca de legume cu sos de ciuperci

Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g morcovi
  • 600 g cartofi
  • 250 g spanac
  • 330 g mazare
  • 50 g ceapa taiata marunt
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 g unt
  • 15 g pesmet
  • 25 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • 2 plicuri sos ciuperci Knorr

Mod de preparare

Pentru musaca de legume cu sos de ciuperci cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe. In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, Delikat. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute.


Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci Knorr.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!