Muschi de vaca cu crema de hrean

Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, cr

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. muschi de vaca
  • 300 gr. suc de rosii
  • 200 gr. smintina
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
  • crema de hrean
  • untdelemn
  • verdeata
  • 500 gr. cartofi
  • 1 lingurita faina
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, crema de hrean, piper, cimbru, busuioc si verdeata.

Se serveste cu cartofi nature si patrunjel verde

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...