Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, cr
Muschiul de vaca (curatat de pielita) se taie Juliene, se trage la tigaie in untdelemn. Se adauga suc de rosii, vin, smintina amestecata cu faina, crema de hrean, piper, cimbru, busuioc si verdeata.
Se serveste cu cartofi nature si patrunjel verde
Alte retete recomandate
Combinatia mar + nuca + morcov + scortisoara, mi se pare grozava. Asta, daca va plac aceste ingrediente. De la Vladut, am...
Desert pariziene umplute mere, nuca si morcoviIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa