Pastai verzi cu mamaliga si usturoi

Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi este o mancare delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi chiar si pentru vegetarieni. Se fierb pastaile cu putina sare.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pastai verzi
  • 2-3 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri mamaliga

Mod de preparare

Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi este o mancare delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi chiar si pentru vegetarieni. Se fierb pastaile cu putina sare. Separat se caleste cepa apoi se adaiga pastaile fierte si taiate mai marunt si se acopera cu un capac adaugandu-se 1 cana apa si se lasa sa scada. Dupa ce a scazut apa se mai adauga 2-3 linguri ulei si se mai tine cateva minute pe foc si se sareaza dupa gust.
Cand portionam adaugam usturoiul taiat bucatele si se presoara deasupra.
Separat se face o mamaliguta.


Pastaile verzi cu mamaliga si usturoi se servesc calde si cu mamaliga.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca