Pastel del cedas ca in Spania

Pentru pastel del cedas ca in Spania se calesc ceapa si prazul, dupa care se adauga ciupercipe, piper, sare si busuioc. Se amesteca bine.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 2 cepe tocate
  • 9 oua
  • 1 fir mare de praz
  • 6 felii de branza
  • 500 g smantana
  • 1 pahar ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Pentru pastel del cedas ca in Spania se calesc ceapa si prazul, dupa care se adauga ciupercipe, piper, sare si busuioc. Se amesteca bine. Se amesteca ouale batute cu suc de rosii, smantana, branza taiata marunt si cu amestecul de ciuperci. Se pune intr-un vas de yena tapetat cu ulei si se lasa la cuptor pana la 2 ore. Se verifica din timp in timp cu o furculita (daca este uscata, gata). Sosul de smantana: se topesc 50 g unt, se adauga o lingurita faina si se tine la foc mic amestacand continuu. Se adauga un pahar smantana si busuioc si se mai lasa la foc cateva minute.


Se serveste fierbinte cu sosul de smantana deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de cartofi noi cu hrean

Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...

Ciorba de cartofi noi cu hrean
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca