Pentru pilaful de urzici cu ceapa se aleg si se spala urzicile. Se pun la fiert. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei. Se adauga orezul si se prajeste usor.
Pentru pilaful de urzici cu ceapa se aleg si se spala urzicile. Se pun la fiert. Se prajeste ceapa taiata marunt cu ulei. Se adauga orezul si se prajeste usor. Se scurg urzicile, se toaca, dar nu prea marunt, se asaza in cratita cu orezul, se toarna doua cesti de apa in care au fiert urzicile, se potriveste de sare, se da la cuptor 20 — 30 de minute. Orezul este fiert cand luat intre degete se sfarama usor. Boabele de orez trebuie sa ramana insa intregi.
Pilaful de urzici cu ceapa se serveste rece.
Nu am facut niciodata si nici nu am stiut ca se poate face dulceata de menta. Acum, ca am aflat si cum menta frumoasa abia...
Reteta de dulceata de mentaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa