Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind
Carnea de berbec frecata cu lamiie, se fierbe. Separat, orezul se prajeste in grasime cu ceapa taiata marunt, dupa care se adauga supa de carne. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga rosiile decojite si taiate marunt, ardeii taiati, sare,piper si bucatelele de carne. Se da la cuptor pina scade zeama si orezul este bine fiert. Se adauga verdeata tocata.
Alte retete recomandate
Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj