Pirjoale de fasole

Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole alba fiarta
  • 250 g miez de franzela
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 150 g untdelemn
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se dau prin faina si se rumenesc in untdelemn.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...