1. Se coc vinetele si apoi se curata de coaja. 2. Se lasa sa se scurga zeama amara si apoi se toaca cat mai marunt. 3. Se curata ceapa, se taie marunt
1. Se coc vinetele si apoi se curata de coaja.
2. Se lasa sa se scurga zeama amara si apoi se toaca cat mai marunt.
3. Se curata ceapa, se taie marunt si apoi se caleste in ulei fierbinte.
4. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga in vas vinetele tocate si se mai lasa vasul pe foc inca 15 minute, amestecandu-se mereu.
5. Se lasa amestecul de ceapa si vinete la racit.
6. Se adauga ouale batute, parmezanul ras, jumatate din cantitatea de pesmet, usturoiul batut si condimentele.
7. Se amesteca bine pentru omogenizare.
8. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.
9. Se toarna in tava compozitia preparata anterior, niveland si presarand deasupra restul de pesmet.
10. Din loc in loc se pune cate un cubulet de unt.
11. Se pune tava la cuptor pentru 30 minute, sau pana cand placinta se rumeneste uniform
Astazi va las un desert lejer, plin de fructe, fructe de iarna, delicioase, aromate si zemoase.
Salata cu fructe tropicaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa