Praz cu unt

Pentru praz cu unt se taie prazul in lungime. Se pune intr-o cratita adanca cu untul, apoi se acopera cu hartie pergament unsa cu grasime.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 4 kg praz
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru praz cu unt se taie prazul in lungime. Se pune intr-o cratita adanca cu untul, apoi se acopera cu hartie pergament unsa cu grasime. Se lasa la foc 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Se

asezoneaza cu sare si piper.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...