Pentru prazul cu masline se curata prazul, se taie bucati si se oparesc cu apa cu sare. Se incinge uleiul intr-o cratita, se pune prazul scurs de apa.
Pentru prazul cu masline se curata prazul, se taie bucati si se oparesc cu apa cu sare. Se incinge uleiul intr-o cratita, se pune prazul scurs de apa si se tine pana incepe sa se rumeneasca. Separat, se prajeste usor faina cu o lingura de ulei, se stinge cu putina apa, se adauga bulionul si o lingurita de otet. Se toarna sosul in cratita cu praz si se da la cuptor. Cand este aproape gata se adauga maslinele oparite cateva minute in apa clocotita. Se potriveste de sare.
Prazul cu masline se serveste caldut.
Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa