Pulpele de pui in sos dulce-acrisor sunt o mancare cu un gust deosebit, un pic exotic.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie cuburi si se fierbe (sau puteti sa-l fierbeti intreg si-l taiati apoi in cubulete). Se pune apoi intr-o tigaie impreuna cu legumele taiate julien sau cubulete (dupa preferinte) si se calesc in putin ulei pana se fac al dente (cam 10 minute). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se lasa totul la foc mediu inca 2 minute si se adauga sare si piper dupa gust. Intre timp se fierb pastele (taieteii chinezesti se lasa la inmuiat in apa clocotita), se scurg de apa si se amesteca cu puiul si legumele.
Puiul cu legume fie se amesteca cu pastele, fie se serveste deasupra acestora, fiecare facandu-si amestecul in farfuria proprie.
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj