Pulpe de pui in sos dulce-acrisor

Pulpele de pui in sos dulce-acrisor sunt o mancare cu un gust deosebit, un pic exotic.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 1 brocolli
  • 200 gr pastai de fasole verde
  • 200 gr ciuperci
  • 1-2 buc. de piept de pui dezosat
  • ½ pachet de spaghete sau taietei chinezesti
  • Pentru sos:
  • 2 linguri sos de soia
  • 3-4 linguri ketchup dulce
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie cuburi si se fierbe (sau puteti sa-l fierbeti intreg si-l taiati apoi in cubulete). Se pune apoi intr-o tigaie impreuna cu legumele taiate julien sau cubulete (dupa preferinte) si se calesc in putin ulei pana se fac al dente (cam 10 minute). Se adauga apoi sosul obtinut din amestecarea ingredientelor. Se lasa totul la foc mediu inca 2 minute si se adauga sare si piper dupa gust. Intre timp se fierb pastele (taieteii chinezesti se lasa la inmuiat in apa clocotita), se scurg de apa si se amesteca cu puiul si legumele.


Puiul cu legume fie se amesteca cu pastele, fie se serveste deasupra acestora, fiecare facandu-si amestecul in farfuria proprie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide