Ragu de fasole verde

800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g fasole verde
  • fasole verde
  • conopida
  • brocoli
  • gulii

Mod de preparare

800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi este de min. 25 de minute pana se inmoaie. Daca este necesar mai turnam putina apa, sa nu se arda. Iarna se foloseste fasole verde congelata. Cei atrasi de curiozitati pot incerca si alte legume (mai ales conopida, broccoli, gulii, pastarnac). Sa nu incercam cu legume zemoase (dovlecel tuchini, patison) pentru ca obtinem tocanita din ele.
Alte mancaruri recomandate

Ciorba de fasole

Iahnie de fasole

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...