Ragu de fasole verde

800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g fasole verde
  • fasole verde
  • conopida
  • brocoli
  • gulii

Mod de preparare

800 g de fasole verde frageda se curata (se rup coditele, se spala) si se taie pe diagonala in bucati de aprox. 1cm. Timpul de firbere a fasolei verzi este de min. 25 de minute pana se inmoaie. Daca este necesar mai turnam putina apa, sa nu se arda. Iarna se foloseste fasole verde congelata. Cei atrasi de curiozitati pot incerca si alte legume (mai ales conopida, broccoli, gulii, pastarnac). Sa nu incercam cu legume zemoase (dovlecel tuchini, patison) pentru ca obtinem tocanita din ele.
Alte mancaruri recomandate

Ciorba de fasole

Iahnie de fasole

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura Ora 12

Weekend-ul acesta, fetita mea a avut ca tema pentru scoala sa pregateasca o prajitura impreuna cu un membru al familiei, asa...

Desert prajitura Ora 12
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca