Amidonul de porumb se amesteca cu cu 1-2 linguri de apa pana se uniformizeaza. Taiem carnea in fasii subtiri, o prajim in ulei fierbinte pana se inro
Amidonul de porumb se amesteca cu cu 1-2 linguri de apa pana se uniformizeaza. Taiem carnea in fasii subtiri, o prajim in ulei fierbinte pana se inroseste, apoi o scoatem din ulei. Trecem usturoiul pisat si ghimbirul prin uleiul ramas, mai adaugam morcovii taiati in fasii subtiri, mazarea, sare, piper, apoi prajim, amestecand continu. Adaugam carnea si amidonul si le fierbem pana sunt gata. Cui ii place chili, poate presara deasupra.
Alte preparate culinare recomandate
Au iesit 33 de bucati.
Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj