Este o reteta simpla, bazata pe legume specifice anotimpului calduros .
Tocati cat mai mic ardeiul copt . Amestecati ardeiul impreuna cu sosul de rosii dupa care rasturnati tot intregul in tava. Sectionati in felii nu foare subtiri vinetele , dovleceii, cartofii, rosiile si cepele si asezati in tava in oridinea enumerarii . Apoi putei prepara uleiul aromat. Intr-un blender turnati cei 100 de ml de ulei , puneti usturoiul , oregano, cimbru , piper, un praf de sare, busuioc. Se va forma o pasta ce va fii turnata atent pe legumele din tava incercand ca toate legumele sa fie unse . Puneti cateva foi de Dafin si Patrunjelul. Puneti tava la cuptor la 200 de grade pentru aproximativ 50 de minute sau pana ce legumele sunt rumenite foarte bine .
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti