Rosii la cuptor

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de cos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. rosii
  • 100 gr. margarina
  • 150 gr. pesmet
  • 250 gr. costita afumata
  • sare
  • piper
  • unt
  • patrunjel

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielita, se taie in felii rotunde si se asaza intr-o cratita unsa cu grasime, intre rindurile de rosii punindu-se cubulete de costita, pesmet, bucatele de margarina, sare si piper. Cind cratita s-a umplut se pune pe deasupra pesmet si unt. Daca este necesar se toarna putina apa fierbinte. Mincarea se da la cuptor la foc mic.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pandişpan cu afine şi vişine

O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...

Pandişpan cu afine şi vişine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise