Rosii turcesti

Se taie un capacel fiecarei rosii. Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite. Se umplu soriile cu acest amestec

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mari
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml bulion
  • 1 lingura de orez
  • 1 lingura de pesmet
  • unt
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii.

Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite.

Se umplu soriile cu acest amestec, se pun intr-un vas termorezistent, uns cu unt, se presara putin pesmet, se pune pe fiecare rosie o bucatica de unt si se lasa la cuptor pentru jumatate de oara.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca