Se taie un capacel fiecarei rosii. Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite. Se umplu soriile cu acest amestec
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se fierbe orezul in bulion, apoi se adauga ciupercile, taiate marunt si calite.
Se umplu soriile cu acest amestec, se pun intr-un vas termorezistent, uns cu unt, se presara putin pesmet, se pune pe fiecare rosie o bucatica de unt si se lasa la cuptor pentru jumatate de oara.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa