Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se ada
Rosiile se scobesc in interior. Se cales ceapa si ardei maruntiti in ulei incins, apoi se adauga orezul si se inabusa pana devine transparent. Se adauga miezul de rosii si concentratul vegetal, dupa care se fierbe 15 minute, amestecand din cand in cand, pana ce orezul a absorbit tot lichidul si s-a inmuiat. Se adauga menta, coriandrul si oregano si se amesteca bine. Se umplu rosiile cu amestecul si se asaza la loc capacelele. Se pun rosiile intr-un vas si se introduc in cuptor, unde se lasa la copt 15 minute.
Se servesc calde, dar si reci sunt gustoase.
Alte retete culinare:
Oua umplute Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa