Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentr
Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentru a le putea goli de galbenus. Galbenusul se zdrobeste si se amesteca bine cu crema de cascaval, sare, piper, zahar praf si mustar. Rosiile se taie in doua, se scot semintele si se asaza ca o palarie pe fiecare ou umplut. Se asaza pe platou, se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare recomandate:
ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
chiftele dovlecei
Dovlecei la cuptor
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura