Rosii umplute

Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte
  • 200 g crema de cascaval natur
  • Piper macinat
  • 1 lingurita de mustar
  • Un praf de zahar
  • 4 rosii potrivite
  • 30 – 40 g unt
  • Patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare

Se taie cate o felie mai subtire din baza oulor si una mai groasa din varf. Cea subtire este necesara pentru a le fixa pe platou, iar cea groasa pentru a le putea goli de galbenus. Galbenusul se zdrobeste si se amesteca bine cu crema de cascaval, sare, piper, zahar praf si mustar. Rosiile se taie in doua, se scot semintele si se asaza ca o palarie pe fiecare ou umplut. Se asaza pe platou, se orneaza cu patrunjel.
Alte retete culinare recomandate:

ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

chiftele dovlecei

Dovlecei la cuptor

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise