Se taie rosiile in doua, se scobesc, iar miezul se pune deoparte. Se presara apoi rosiile cu sare si se lasa sa se scurga pe hartie pergament. Ficat
Se taie rosiile in doua, se scobesc, iar miezul se pune deoparte.
Se presara apoi rosiile cu sare si se lasa sa se scurga
pe hartie pergament.
Ficatul, taiat bucati nu prea mari, se caleste impreuna cu ceapa tocata marunt.
Se zdrobeste cu furculita, se adauga miezul de paine inmuiat in si bine stors, oul, patrunjelul, sare si piper.
Se amesteca bine si se umplu rosiile.
Se lasa la cuptor 15 minute, intre timp, se prepara sosul. Se amesteca pasta de rosii cu putina apa, se adauga pulpa de rosii, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga usturoiul pisat si frunza de dafin.
Se fierbe circa 10 minute, se strecoara, se adauga patrunjelul tocat si se toarna peste rosii.
Se lasa 5 minute la cuptor.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii