Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.
Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.
Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.
Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la
cuptor 15-20 de minute.
Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii