Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.
Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.
Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.
Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la
cuptor 15-20 de minute.
Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa