Rosii umplute cu omleta

Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 5 oua
  • 2 linguri de
  • 1 lingurita dafin
  • 50 g cascaval
  • verdeata tocata marunt
  • 1 cutie de smantana
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii.

Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.

Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.

Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.

Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la

cuptor 15-20 de minute.

Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa