Rosii umplute cu omleta

Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 5 oua
  • 2 linguri de
  • 1 lingurita dafin
  • 50 g cascaval
  • verdeata tocata marunt
  • 1 cutie de smantana
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii.

Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.

Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.

Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.

Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la

cuptor 15-20 de minute.

Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...